Beveiligingssystemen

Een alarmsysteem in huis garandeert niet dat indringers altijd buiten blijven. Maar sirenes van een huisbeveiliging schrikken wel af en verjagen de inbreker.

Wolff Solutions heeft jarenlange ervaring met het beveiligen van auto’s. Wij mogen alarmsystemen inbouwen die door alle verzekeringsmaatschappijen goedgekeurd zijn. Naast het beveiligen van auto’s zorgen wij ook voor goede huisbeveiliging. U kunt bij ons terecht voor alle producten van het merk Jablotron. Dit merk biedt twee alarmsystemen voor in huis, elk van sublieme kwaliteit.

Het systeem ziet er modern en professioneel uit. In tegenstelling tot andere alarmsystemen in huis hangt de centrale in de meterkast en wordt het systeem bediend met één of meerdere keypads. Ook bediening op afstand met sms is mogelijk. De systemen van Jablotron zijn volledig draadloos en kunnen indien mogelijk ook bedraad worden.

Jablotron is vooruitstrevend op het gebied van inbraakbeveiliging. Er is nu bijvoorbeeld ook een bewegingssensor met ingebouwde fotocamera. Deze zendt binnen 30 seconden de foto naar uw mobiele telefoon.

Informeer naar ons uitgebreide productassortiment van Jablotron. We komen graag langs om het systeem te laten zien en te bekijken wat de mogelijkheden voor de beveiliging van uw huis zijn.