Woonhuisbeveiliging

Iedereen kent het wel, je ligt in bed en hoort van allerlei geluiden. Misschien is er wel iemand binnen? Vol spanning moet de man des huizes toch de moed verzamelen om even beneden te gaan kijken. Gelukkig is er meestal niets aan de hand, maar ik geef diegene niet de kost wanneer je oog in oog komt te staan met een indringer.

Het is inderdaad zo dat een alarmsysteem niet de garantie geeft dat er iemand ongevraagd toch binnen komt. Echter als er twee sirenes beginnen te loeien schrikt dat aardig af. De indringer zal op dat moment toch maken dat hij weg komt, ook al bent u niet thuis.

Al jaren lang heeft Wolff Solutions ervaring met het beveiligen van auto’s. Wolff Solutions heeft ook een SCM erkenning en mag dus alarmsystemen inbouwen die door alle verzekeringsmaatschappijen goedgekeurd zijn. Door het beveiligen van auto’s is er nu een nieuwe tak bijgekomen, het beveiligen van huizen. We zijn in contact gekomen met een Belgische firma die een bijzonder mooi en goed systeem importeren. Er zijn twee systemen, elk van sublieme kwaliteit.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en laat u infomeren.
We komen graag even langs om het systeem te laten zien en te bekijken wat de mogelijkheden in uw woning zijn.