Multimedia

Entertainment is niet meer weg te denken achter in de auto. Voor de lange reizen naar het buitenland en de langere trips in nederland moeten de kinderen vermaakt worden. Ipads en spelcomputers moeten allemaal mee. Maar wat is er mooier dan tv schermen vast gemonteerd in de auto. Altijd onder handbereik en geen los hangende kabels……gewoon netjes ingebouwd.

De auto’s worden steeds uitgebreider, dus ook de hoofdsteunen. In veel auto’s is het niet mogelijk de schermen in de hoofdsteunen te plaatsen. Daarom doet wolff Solutions zaken met een leverancier die unieke oplossingen biedt. Voor een groot aantal auto’s is er een lederen console beschikbaar met daarin een 7” scherm met dvd speler. Deze complete console wordt achter de hoofdsteun gemonteerd. Voor veel auto’s is een foto beschikbaar om een indruk te krijgen hoe het eruit komt te zien.

Wanneer de auto NIET voorzien is van een panoramadak of schuifdak is een dakmonitor mogelijk. Dakmonitoren zijn er in verschillende beeldformaten. Al dan niet met ingebouwde dvd speler.

E rzijn ook vele uitbreidingmogelijkheden. Je moet hier denken aan tv tuners, USB of hardeschijf, dvd-wisselaar of een media interface. Er zijn ook interfaces beschikbaar voor veel auto’s om een beeldingang te krijgen op uw het originele systeem voor in de auto, zodat de passagier voorin ook tv of een film kan kijken.

Er zijn veel dingen mogelijk. U kunt het beste aangeven wat de wensen zijn en wij gaan ermee aan de slag om een passende oplossing te bieden.