Carkits

Je ziet vaak meteen wie er achter het stuur niet handsfree zit te bellen. Slingeren, harder rijden of vaak veel te zacht rijden. Dan hebben we het nog niet eens over de boetes die er aan vast hangen. Wilt u dit voorkomen? Laat dan een handsfree carkit inbouwen. Twee boetes en u hebt de carkit al weer dik terug verdiend. Veiligheid speelt natuurlijk ook een grote rol in dit verhaal. Laat dus een carkit inbouwen op locatie. Netjes, handig en efficiënt. U werkt door, wij bouwen de carkit in.

Tegenwoordig zijn bijna alle carkits bluetooth carkits. Dit houdt in dat de telefoon niet meer direct met een kabel contact maakt, maar draadloos. Wilt u toch een houder voor uw carkit, dan is dat geen probleem. Deze zal alleen een laadfunctie hebben.

Dat de carkits steeds uitgebreider worden, bewijst de Parrot carkit. U kunt op verschillende Parrot carkits een I-pod, I-phone. USB of mp3 speler aansluiten. Zo hoort u dankzij de Parrot carkit het geluid van de bronnen over alle luidsprekers van de auto. Mooi toch, handsfree bellen en uw eigen muziek afspelen? Overigens kan dat ook via bluetooth audio: het draadloos versturen van muziek naar uw carkit en dan beluisteren via uw luidsprekers.

Carkits