Fleetmanagement

Voor u als wagenparkbeheerder is het interessant te weten waar uw voertuigen zijn. U wilt graag weten waar u medewerkers zijn en of ze wel zo gericht naar hun bestemming rijden. Wij helpen u bij fleetmanagement zo goedkoop en efficiënt mogelijk.

Onder andere Faringwell en Fleet Loqater hebben perfecte systemen voor wagenparkbeheer. Met de simpelste versie heeft u al een compleet overzicht van uw voertuigen. Elke auto krijgt een systeem ingebouwd en u kunt via een beveiligde internetsite de auto’s volgen. U ziet precies de reistijden, begin- en eindtijden en de snelheden, wat kilometer registratie vereenvoudigt. Dankzij een P/Z schakelaar kan de bestuurder kiezen tussen kilometerregistratie voor privé en zakelijk. Door koppeling van een voertuigidentificatiemodule met een codesleutel wordt de bestuurder bekend. Met een waarschuwingstoon wordt hij gedwongen de codesleutel ook te gebruiken.

Wij bouwen deze systemen voor fleetmanagement ook op locatie in. Door onze werkwijze leveren wij goede en betrouwbare resultaten. Onze leveranciers houden ons op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Zij zorgen ook voor de juiste spullen en inbouwmaterialen.

Er zijn veel producten leverbaar voor wagenparkbeheer, te veel om op de site te zetten. Vraag dus altijd naar de mogelijkheden. Onze vertegenwoordiger komt graag bij u langs.